Testare angajați

13.08.2019

Armanda


Testare angajați în aplicația EasySSM.

După cum știm, testarea angajaților nu este o opțiune, aceștia trebuie testați încă de la angajare. Fără testarea în protecția muncii, angajații nu pot fi admiși la muncă. Ulterior, angajații trebuie testați în fiecare an. O testare în domeniiul protecției muncii și o testare în domeniul situațiilor de urgență. Testările trebuie consemnate fiecare în fișa de protecția muncii dar și în fișa de situații de urgență. De obicei la pagina 12 SSM și pagina 13 SU.

Cum te poate ajuta aplicația EasySSM și modulul testare angajați ?

Odată introduși în aplicație, cu un user și o parolă, angajații se pot testa în aplicația EasySSM. Am vorbit în articolele trecute despre instruirea online, beneficii și lejeritate. Așadar după instruirea online în prealabil a angajatului, din aceiași aplicație, angajatul intră pe modulul de teste. Din modulul de teste își va alege testul SSM sau PSI, procedând la testul efectiv. Totul este într-un cadru lejer pentru angajat, cu timp destul pentru testare. Aplicația vine cu 2 teste la angajare, respectiv SSM și PSI. Dar se pot introduce teste nelimitate. Noi am ales să cream un test rapid cu întrebări simple și răspunsuri prin bifare. Pentru o automatizare totală, am creat auto-punctaj. Da, lucrarea se auto-corectează, atât angajatul cât și angajatorul vor cunoaște punctajul obținut în urma testării. De-asemnea angajatul se poate testa de mai multe ori pe acelasi test, fără o condiție te timp.

Testele angajaților pot fi descărcate ulterior pentru arhivare. De-asemenea acestea fiind valabile în cazul unui control, după semnarea testelor.

Rezultatele testărilor, cum am spus și mai sus, se vor consemna în fișele individuale de instruire ale angajaților. Modulul de testare angajați are și alte beneficii. Viziune simplă și rapidă a tuturor angajaților testați, admiși sau respinși. Există chiar și rapoarte specifice testărilor. Rezultatele testărilor, vor fi văzute de CLM (conducătorul locului de muncă). De către lucrătorul desemnat, serviciul extern. Dar pot fi văzute și de către angajator.