EasySSM introduce semnarea în masă a fișelor de instruire individuală

04.03.2023

Dobrescu


 

Suntem bucuroși să anunțăm o nouă și importantă actualizare pe platforma noastră EasySSM. Am introdus o nouă funcționalitate care vizează optimizarea procesului de semnare a fișelor de instruire individuală.

   

 

Eficientizare

 

Până acum, semnarea fișelor de instruire individuală presupunea semnarea manuală a fiecărei fișe de către responsabilul SSM/SU și conducătorul locului de muncă. Însă, odată cu noile actualizări ale platformei, fisele pot fi semnate în masă, cu o singură semnătură electronică.

 

Inovație​

Acest nou update aduce multiple beneficii și vine în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor noștri. Pe lângă eficientizarea procesului de semnare, această funcționalitate reduce timpul alocat semnării fiecărei fișe în parte, astfel încât responsabilul SSM/SU și conducătorul locului de muncă să poată dedica mai mult timp altor aspecte importante ale muncii lor.

 
 

Siguranță

De asemenea, noua funcționalitate adaugă un nivel de securitate mai ridicat, eliminând orice posibilitate de semnare falsă sau manipulare a fișelor de instruire individuală. Semnătura electronică este protejată, criptată și poate fi verificată în orice moment.

 

Simplu și rapid​

Semnarea în masă a fișelor de instruire individuală este disponibilă acum pe platforma noastră EasySSM. Este un exemplu concret al modului în care suntem în permanență atenți la nevoile utilizatorilor noștri și ne străduim să oferim cele mai bune soluții pentru un proces cât mai eficient și sigur de gestionare a instruirii angajaților.

     În concluzie, semnătura electronică avansată, fisele de instruire electronice și platforma EasySSM sunt exemple de tehnologii moderne care pot fi utilizate în domeniul SSM și SU pentru a digitaliza și eficientiza procesul de instruire, iar acum se poate semna în masă.

Aceste inovații reprezintă o modalitate ușoară și convenabilă de a emite fise de instruire

 

I'm an image

Programează o prezentare a platformei EasySSM

Încă nu ești convins de beneficiile și avantajele platformei? Programează o prezentare live, îți voi arăta direct în platformă cât de ușor și simplu se lucrează cu EasySSM.

 

Împrăștie vestea!

 

Cunoști pe cineva care are nevoie de platforma EasySSM ?
Ajută-l să afle despre noi

FacebookInstagramLinkedInYouTube