Planificarea activităților cu platforma online – Easy ssm !

02.02.2018

Armanda


Easy ssm este prima aplicație de management online al activităților de protecția muncii , precum și a celor de situații de urgență  .

    Ea îți spune tot timpul ce să faci ! Cu o conditie : să faci planificarea activităților .

  Funcția de planificare este ,,începutul „ pentru management. Deoarece funcțiile de implementare și control nu au scop sau direcție fără funcția de planificare. Iată de ce în cadrul platformei Easy ssm , această funcție are o importanță foarte mare .   Funcția de planificare înseamna stabilirea următoarelor elemente fundamentale:

  • stabilirea scopurilor și obiectivelor care trebuie atinse , care în domeniile de mai sus pot fi : ZERO accidente și incidente de muncă , ZERO incendii și ZERO amenzi
  • definirea situației prezente– prin efectuarea AUDITULUI –  cu platforma Easy ssm
  • formularea acțiunilor ce trebuie urmatecu platforma Easy ssm

  Iată cel mai mare avantaj al platformei EasySSM : planificarea este prestabilită, este deja formatată în program ,iar tu nu vei mai pierde timp cu analiza și adunarea ideilor! Nu te vei mai intreba ce ai de facut : planificarea este deja facută și nu îți rămâne decât să bifezi datele de execuție a activităților ! Este simplu – nu- i așa ? Bineînțeles că poți adăuga oricâte activități dorești în planificare , astfel încât să reflecte activitatea firmei tale . Dar nu numai cu atât te ajuta platforma Easy ssm . Vei primi o notificare pe email , cu câteva zile înainte de data planificată. Prin care vei fi înștiințat că urmează să efectuezi acea activitate ! Nu ai cum să uiti ! Te va anunța chiar de doua ori ! Concluzie : o planificare corespunzătoare , cu platforma EasySSM înseamnă creșterea profitului. Pe când o planificare neadecvată implică cresterea costurilor. Dar nu uita că pentru un management calitativ trebuie să avem în vedere că Funcția de planificare trebuie completata de Funcția de evaluare si control! Despre asta va voi povesti în postarea viitoare !