Planificarea în domeniul SSM și SU

23.03.2023

Dobrescu


 

Planificarea în domeniul SSM și SU - un pas important către siguranța angajaților și conformitatea legală

   

 

Descoperă cum o planificare eficientă poate ajuta la alocarea bugetelor și la urmărirea activităților de SSM și SU pe întreg anul.

 

Planificarea activităților de SSM și SU reprezintă o componentă importantă a oricărei societăți, fiind necesară pentru menținerea siguranței și sănătății angajaților. Descoperă cum platformă EasySSM te poate ajuta să îți organizezi activitățile anuale de SSM și SU într-un mod eficient și simplu.

Personalizează-ți planificarea și sincronizeaz-o cu calendarul tău pentru o gestionare mai ușoară a timpului.

 

Situație des întâlnită

Imaginează-ți că ești responsabil de SSM și SU într-o companie cu peste 50 de angajați.
Ai multe responsabilități și activități de îndeplinit, iar găsirea unui mod eficient și ușor de organizare poate fi o provocare.
În această situație, platforma EasySSM vine în ajutorul tău cu modulul de planificări.

 
 

Planificarea cu jutorul EasySSM

Cu ajutorul platformei EasySSM, poți crea o planificare corectă și personalizată pentru societatea ta și pentru fiecare departament în parte, astfel încât să acoperi toate aspectele și activitățile legislative necesare pentru menținerea siguranței și sănătății angajaților.

Notificări

Prin intermediul notificărilor primite prin email pentru fiecare activitate din planificare, ești mereu la curent cu ceea ce trebuie să faci și când trebuie să o faci. Și nu trebuie să îți faci griji că vei uită să adaugi vreo activitate, deoarece poți adăugă acțiuni nelimitate și personaliza planificarea după nevoile și preferințele tale.

Alocarea bugetelor

Planificarea activităților va permite și alocarea bugetelor pentru diferite acțiuni, cum ar fi verificarea stingătoarelor, buletinul PRAM, medicină muncii și multe altele.
nu vei mai fi surprins de o activitate pentru care nu ai alocat bugetul necesar.

Sincornizarea cu calendarul tău

Un alt beneficiu important al platformei EasySSM este posibilitatea de a sincroniza planificarea cu orice tip de calendar online sau offline prin descărcarea unui document CSV și importarea acestuia în calendarul tău personal. Aceasta facilitează urmărirea activităților direct de pe telefonul mobil, fără a fi nevoie să accesezi platformă EasySSM.

I'm an image

Programează o prezentare a platformei EasySSM

Nu rata oportunitatea de a simplifica gestionarea angajaților! Află acum cum poți folosi platforma EasySSM fără a fi nevoie de adrese de email sau numere de telefon. Accesează link-ul de mai jos și cere o prezentare pentru a descoperi toate avantajele

 

Nu mai pierde timp cu procese manuale și solicită o prezentare personalizată acum!

 

Împrăștie vestea!

 

Cunoști pe cineva care are nevoie de platforma EasySSM ?
Ajută-l să afle despre noi

FacebookInstagramLinkedInYouTube