Jurnalul permanent al tuturor activitatilor: Log-ul EasySSM ofera o evidenta clara a fiecarei actiuni.

20.04.2023

Dobrescu


 

 Modulul de loguri din EasySSM asigura o evidenta detaliata a actiunilor utilizatorilor, pentru o securitate mai buna a datelor.

   

 

Afla cum functioneaza si ce beneficii aduce modulul de loguri din platforma EasySSM pentru siguranta datelor sensibile.

 

Platforma EasySSM pune la dispoziția utilizatorilor săi un modul de loguri (jurnal) pentru a-i ajuta să își gestioneze în mod eficient accesul la platformă și să protejeze datele sensibile. Modulul de loguri înregistrează în permanență toate acțiunile utilizatorilor, cum ar fi autentificarea, crearea și semnarea de documente, modificarea profilurilor, editarea tematicilor sau a instrucțiunilor, precum și alte acțiuni efectuate de utilizator.

Beneficiile logurilor sunt multiple, deoarece acestea oferă o înregistrare permanentă și ireversibilă a tuturor evenimentelor care au loc pe platforma EasySSM, înregistrări care nu pot fi alterate de nicio parte sau terț. Astfel, logurile pot servi ca dovadă de accesare a unui cont și de activitatea desfășurată de pe acel cont, ceea ce reprezintă un aspect important în protejarea datelor sensibile ale utilizatorilor.

 
Laptop cu lo pagina de jurnal al activitatilor deschisa, lana laptop sunt niste icontie care indica diferite actiuni din jurnal
 
 

Beneficiile logurilor pentru administrarea platformei EasySSM

Fiecare log este înregistrat cu data și ora la care a avut loc acțiunea, adresa de IP a utilizatorului, tipul de acțiune, userul, id-ul și un token unic și criptat folosit pentru identificarea și autentificarea utilizatorului. Aceste informații permit EasySSM să urmărească evenimentele care au loc pe platformă și să prevină eventualele încălcări de securitate.

Prin intermediul modulului de loguri, EasySSM își manifestă preocuparea pentru siguranța datelor sensibile ale utilizatorilor săi, oferind o transparență sporită și un nivel ridicat de securitate în gestionarea accesului la platformă. În acest fel, EasySSM se asigură că utilizatorii săi sunt protejați într-un mod adecvat, iar datele lor sunt stocate în siguranță și în conformitate cu normele și regulamentele de securitate cibernetică în vigoare.

Aceste loguri sunt importante pentru a verifica conformitatea cu regulamentele de securitate și pentru a investiga incidente de securitate. Prin urmare, platforma EasySSM pune la dispoziție un modul de loguri care asigură o monitorizare permanentă și eficientă a activității din platformă, reducând astfel riscul de vulnerabilitate și pierdere de date.

De asemenea, ne preocupă siguranța datelor sensibile ale utilizatorilor noștri, motiv pentru care am implementat măsuri de securitate avansate pentru a asigura confidențialitatea și integritatea datelor. În plus, faptul că logurile nu pot fi alterate de către nicio parte sau tert garantează faptul că acestea sunt o sursă de informație de încredere în caz de investigații.

În concluzie, modulul de loguri din platforma EasySSM reprezintă o caracteristică importantă care sporește siguranța și securitatea datelor, oferind utilizatorilor și administratorilor acces la informații detaliate despre activitatea desfășurată în platformă. Aceste loguri reprezintă o sursă de informație de încredere, care poate fi folosită pentru a investiga incidente de securitate și pentru a asigura conformitatea cu regulamentele de securitate.

I'm an image

Programează o prezentare a platformei EasySSM

Nu rata oportunitatea de a simplifica gestionarea angajaților! Află acum cum poți folosi platforma EasySSM fără a fi nevoie de adrese de email sau numere de telefon. Accesează link-ul de mai jos și cere o prezentare pentru a descoperi toate avantajele

 

Nu mai pierde timp cu procese manuale și solicită o prezentare personalizată acum!

 

Împrăștie vestea!

 

Cunoști pe cineva care are nevoie de platforma EasySSM ?
Ajută-l să afle despre noi

FacebookInstagramLinkedInYouTube