Folosește platforma EasySSM fără adresa de email sau număr de telefon

17.03.2023

Dobrescu


 

Folosește platforma EasySSM fără adresa de email sau număr de telefon

   

 

 

 

În era digitală în care trăim, platformele online au devenit o necesitate pentru a gestiona eficient și în siguranță diverse aspecte ale afacerilor. Unele dintre aceste aspecte sunt sănătatea securitatea muncii și situații de urgență, iar în aceste domenii, platforma EasySSM este un adevărat instrument util și modern pentru angajatori și angajați.

 

SSM / SU simplificat cu EasySSM

Una dintre caracteristicile unice ale platformei EasySSM este faptul că nu este necesară adresa de email sau numărul de telefon pentru utilizarea acesteia. Astfel, chiar și angajații care nu dețin aceste informații de contact pot utiliza platformă pentru a fi instruiți, testați și a semna fișele în format electronic cu semnătura electronică avansată. Ne-am asigurat și totul este în cadrul legal.

 

O soluție eficientă pentru toți angajații

Aceasta este o veste bună pentru companiile care angajează persoane care nu dețin o adresă de email sau un număr de telefon, precum și pentru angajații care nu sunt foarte familiarizați cu tehnologia. EasySSM oferă un mod sigur și simplu pentru ca aceștia să fie instruiți și să semneze fișele necesare fără a fi nevoie de documente fizice sau informații personale sensibile.

Simplificare în utilizare

Procesul de utilizare a platformei EasySSM fără adresa de email sau număr de telefon este foarte simplu. Angajații primesc un cont de utilizator pe platformă și primesc acces la toate informațiile necesare. Ei pot fi instruiți și testați direct prin platformă, iar fișele pot fi semnate electronic cu semnătura electronică avansată, fără a fi nevoie să se deplaseze la locul de muncă pentru a semna documentele fizice.

 

 
 

Platforma EasySSM

Utilizarea platformei EasySSM fără a fi necesare adresele de email sau numerele de telefon este un mare avantaj, deoarece eliminăm necesitatea că angajații să ofere informații personale sensibile. Aceasta înseamnă că nu trebuie să ne îngrijorăm cu privire la confidențialitatea datelor personale și informațiilor de contact ale angajaților.

De asemenea, EasySSM oferă semnături electronice avansate nelimitate și gratuite, ceea ce înseamnă că firmele și companiile pot economisi bani prin eliminarea costurilor cu fișele fizice.

De asemenea, platformă oferă instruire online, ceea ce înseamnă că angajații nu trebuie să se deplaseze la sediul companiei pentru a fi instruiți, economisind astfel timp și bani.

În concluzie, platforma EasySSM este un instrument modern și util pentru gestionarea securității muncii și a situațiilor de urgență, iar utilizarea acesteia fără a fi necesare adresele de email sau numerele de telefon este un avantaj important, toate acestea respectând legislația și regulamentele europene.

I'm an image

Programează o prezentare a platformei EasySSM

Nu rata oportunitatea de a simplifica gestionarea angajaților! Află acum cum poți folosi platforma EasySSM fără a fi nevoie de adrese de email sau numere de telefon. Accesează link-ul de mai jos și cere o prezentare pentru a descoperi toate avantajele

 

Nu mai pierde timp cu procese manuale și solicită o prezentare personalizată acum!

 

Împrăștie vestea!

 

Cunoști pe cineva care are nevoie de platforma EasySSM ?
Ajută-l să afle despre noi

FacebookInstagramLinkedInYouTube