O nouă opțiune de plată - Cost lunar - introdusă în platforma EasySSM

02.05.2023

Dobrescu


 

EasySSM îți oferă acum opțiunea de plată lunară pentru o gestiune mai flexibilă a costurilor

   

 

Plata anuală sau lunară - Care este cea mai bună opțiune pentru afacerea ta?

 

EasySSM este o platformă dedicată managementului în domeniul sănătății securității muncii și al situațiilor de urgență, iar nevoile clienților noștri sunt mereu în schimbare.

În urma feedback-ului primit de la utilizatorii noștri, am decis să aducem o nouă opțiune de plată lunară pentru a răspunde nevoilor tuturor în evoluție. Începând de acum, poți alege să plătești lunar pentru accesul în platforma EasySSM, în loc de a opta doar pentru opțiunea de plată anuală.

 

Plata lunară în platforma EasySSM - soluția perfectă pentru afacerile care își doresc flexibilitate

Această nouă opțiune de plată lunară vine la pachet cu o serie de avantaje care îți vor permite să gestionezi costurile într-un mod mai flexibil.

În primul rând, poți începe să folosești EasySSM imediat, fără a investi în costuri mari upfront.
De asemenea, dacă ai nevoie să întrerupi temporar utilizarea platformei noastre, poți opri plata fără a fi nevoie să plătești pentru perioada următoare a anului.

Opțiunea de plată lunară este disponibilă pentru toate pachet existente în prezent, începând de la START-UP și până la PREMIER, astfel încât poți alege pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și bugetului tău.

Cu această ocazia am ajustat și prețurile noastre pentru a reflecta complexitatea platformei noastre și pentru a ne asigura că putem continua să îți oferim cele mai bune soluții pentru nevoile companiei tale.

La EasySSM, suntem dedicați să oferim cele mai bune soluții de SSM și PSI/SU, și suntem întotdeauna în căutarea modurilor prin care putem îmbunătăți experiența clienților noștri.
Cu noua noastră opțiune de plată lunară, poți beneficia de mai multă flexibilitate în gestionarea costurilor, astfel încât să poți adapta soluțiile EasySSM la nevoile tale în schimbare.

Alege pachetul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale și începe să utilizezi EasySSM astăzi, pentru o soluție eficientă și sigură de gestionare a securității și sănătății în muncă.

 
 

Cost lunar vs. cost anual - află care opțiune este mai avantajoasă pentru afacerea ta

Plata anuala în comparație cu plata lunară prezintă câteva diferențe importante, dar ambele opțiuni oferă beneficii semnificative utilizatorilor noștri.

Diferențe între plata anuală și lunară:

  • Bugetizarea: plata anuală în avans înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la costuri timp de 12 luni. Plata lunară, pe de altă parte, poate fi mai convenabilă pentru cei care doresc să își gestioneze bugetul lunar și să evite costurile mari într-un singur moment.
  • Economii: plata anuală oferă economii semnificative față de plata lunară. Clienții noștri pot economisi până la 30% din costul total al platformei prin opțiunea de plată anuală.
  • Flexibilitate: plata lunară oferă o flexibilitate mai mare decât plata anuală, în special pentru clienții care doresc să își testeze platforma fără a se angaja pe termen lung.

Avantajele plății anuale:

  • Economii semnificative: plata anuală oferă o reducere semnificativă a costurilor și poate ajuta la economisirea de bani în timp.
  • Stabilitate financiară: plățile anuale oferă stabilitate financiară și permite planificarea bugetului pe termen lung.
  • Managementul mai ușor al facturilor: plata anuală înseamnă că veți primi o singură factură pentru întregul an, ceea ce poate fi mai ușor de gestionat decât facturile lunare.

Avantajele plății lunare:

  • Flexibilitate: plata lunară oferă flexibilitatea de a renunța la serviciile noastre în orice moment.
  • Testarea platformei: plata lunară poate fi o opțiune mai bună pentru cei care doresc să își testeze platforma fără a se angaja pe termen lung.
  • Plăți mai mici: plata lunară poate fi mai convenabilă pentru cei care doresc să își gestioneze bugetul lunar și să evite costurile mari într-un singur moment.

In concluzie, utilizarea platformei EasySSM aduce numeroase avantaje pentru afacerea dumneavoastra.

Fie ca optati pentru plata anuala sau lunara, beneficiati de costuri reduse fata de varianta traditionala de gestionare a SSM/ PSI-SU care implica costuri de deplasare, cazare, timp pierdut, costuri de productie, achizitie si imprimare a documentatiei, semnaturi avansate si costuri de expediere a fiselor.

Prin utilizarea platformei EasySSM, economisiti timp si bani, iar semnaturile sunt nelimitate si gratuite.
De asemenea, platforma va poate ajuta sa evitati posibile amenzi sau alte costuri suplimentare.

Nu mai asteptati, incepeti chiar astazi sa folositi EasySSM pentru a va optimiza activitatea si a economisi bani!

 
I'm an image

Programează o prezentare a platformei EasySSM

Nu rata oportunitatea de a simplifica gestionarea angajaților! Află acum cum poți folosi platforma EasySSM fără a fi nevoie de adrese de email sau numere de telefon. Accesează link-ul de mai jos și cere o prezentare pentru a descoperi toate avantajele

 

Nu mai pierde timp cu procese manuale și solicită o prezentare personalizată acum!

 

Împrăștie vestea!

 

Cunoști pe cineva care are nevoie de platforma EasySSM ?
Ajută-l să afle despre noi

FacebookInstagramLinkedInYouTube