Aplicația de protecția muncii în completarea cursului SSM

31.07.2019

Armanda


Aplicația de protecția muncii EasySSM poate veni în completarea cursului SSM, dar și viceversa. Materia învățată la cursul ssm de 40 ore, la care te poți înscrie și învăța online, se poate pune în aplicare mult mai ușor. Aplicația de protecția muncii EasySSM îți spune ce să faci și cum să faci. Având deja cunoștințe elementare în domeniul SSM, aplicația automatizează toți pașii care trebuie făcuți în acest domeniu. Odată achiziționată aplicația de protecția muncii EasySSM, utilizatorul având ulterior și acest curs SSM de 40 ore, își poate efectua toată activitatea de protecția muncii dacă are până la 9 angajați. Pentru firmele înființate curând acest pachet de aplicație + curs este ca o mașină pe pilot automat. Chiar și pentru inspectorii ssm care sunt la început de drum, aplicația de protecția muncii este un real ajutor. Toate informațiile primite la curs, se vor ”așeza” prin modul în care a fost gândită aplicația.

Structura în aplicația de protecția muncii EasySSM

Noi am creat o structura simplistă, chiar dacă domeniul protecției muncii este unul complex. Astfel că pentru o automatizare rapidă a activităților, poți urma acești pași, dar în această ordine.

  1. Adăugarea unei firme este primul pas.
  2. Adăugarea punctelor de lucru sau a departamentelor.
  3. Adăugarea angajaților, sau importul acestora.
  4. Adăugarea echipamentelor de lucru.
  5. Adăugarea scadențarului, planificarea pe 1 an.
  6. Întocmirea auditului, prin bifare.

Chiar și documentația care trebuie urcată în cloud, atât pe protecția muncii, cât și pe situații de ugență este structurată. Astfel că protecția muncii este separată de situații de urgență. Iar pentru fiecare dintre aceste domenii am creat subfoldere. Subfoldere cu decizii, evaluare, tematici, plan de prevenire, instruiri, echipamente, registre, etc. Iar pe situații de urgență avem dispoziții, fișa obiectivului, tematici, instructaje, grafice pentru instruiri și testări, buletine pram, permise de lucru cu foc, etc. Toate sunt gândite pentru a ușura munca inspectorului SSM.