Actualizare EasySSM

08.01.2023

Dobrescu


Logo

Ultimele actualizări ale platformei EasySSM

EasySSM nu este o simplă platforma de instruire și testare.

EasySSM este prima și cea mai complexă platforma online de manangement SSM/SU cu care vei lucra mai simplu și mai rapid!

 

Vezi mai jos ce beneficii aduce actualizarea

Calendar animation
Calendar icon
05 Ian, 2023
Watch icon
10 AM

Îmbunătățiri și beneficii noi

 

Actualizări

Topic Icon

Situație fișe emise, chiar pe planșa de angajați

De acum pe planșa de angajati, pe lângă informațiile despre angajat, vei vedea și situația fișelor SSM/SU, dacă acestea au fost emise și statusul acestora. Pentru aceste informații folosim coloane diferite cu bife și culori.

Topic Icon

Situația semnăturilor pe fiecare fișă SSM sau SU

Tot în aceste coloane cu fișele, avem status privind semnăturile. Astfel vei vedea rapid cine nu are fișa semnată, cine mai trebuie să semneze sau dacă fișa este finalizată și e gata de salvare.

Topic Icon

Planificare activități pe firmă

Dacă până acum aveam planificări pe fiecare punct de lucru in parte, de acum avem o planificare generală și pe firmă. Planificările sunt activități standard conform legislației și sunt predefinite în platformă.

Topic Icon

Import angajați cu informații extinse & actualizare informații

Importul de angajați se face pe baza unui tabel actualizat, care cuprinde acum și adresa de domiciliu, marca, dar și alte informații utilie și justificate. Există posiblitatea de a actualiza informații în masă despre angajați tot printr-un tabel.

Topic Icon

Jurnal activități în platforma (log)

Acest jurnal al activităților în platfomă te va ajuta sa vezi dacă angajatul s-a instruit, cât timp a petrecut în platformă și alte informatii, de-asemenea poți vedea IP-ul de pe care s-a făcut autentificarea.

Topic Icon

Reducerea semnificativă a costurilor

Prin platformaEasySSM își vei reduce costurile în cel puțin 3 feluri:

1. Costul fișelor este eliminat (în platforma EasySSM fișele SSM/SU sunt nelimitate și gratuite), este eliminat și costul expedierii fișelor.
2. Costul cu deplasarea pentru activitățile SSM/SU este eliminat. 
3. Managementul SSM/SU implementat prin platforma EasySSM își ofera o viziune clară asupra tuturor aspectelor SSM/SU, astfel te ajută să eviti amenzile.

 
I'm an image

Programează o prezentare a platformei EasySSM

Încă nu ești convins de beneficiile și avantajele platformei? Programează o prezentare live, îți voi arăta direct în platformă cât de ușor și simplu se lucrează cu EasySSM.

 

Împrăștie vestea!

 

Cunoști pe cineva care are nevoie de platforma EasySSM ?
Ajută-l să afle despre noi

FacebookInstagramLinkedInYouTube