fbpx
Masina pe drum la apus, logo in stanga, baner peste poza cu detașarea angajaților, in dreapta o sosea vecctoriala cu denumiri ale oraselor mari ale romaniei
16 iulie 2019

Detașarea angajaților prin aplicația EasySSM

Detașarea angajaților ca și proces ține de departamentul de resurse umane. Însă prin aplicația EasySSM, vei gestiona mai ușor angajații detașați la alte puncte de lucru sau firme, zone, tari.

În domeniul SSM și SU/PSI detașarea angajaților implică alte reglementări și atribuțiuni.

Am creat aceasă facilitate pentru a nu scăpa din vedere niciun angajat. Odată introdus angajatul în meniul de angajați, acesta poate fi atribuit unui punct de lucru/ compartiment. Ulterior dacă se schimbă punctul de lucru, compartimentul, zona sau locul de muncă, angajatul se dezatribuie. Urmând să fie atribuit la alt punct de lucru sau compartiment.

Avantajul în aplicația EasySSM este că nu se pierd datele anterioare ale angajatului. Instruiri, testări, echipă de intervenție sau autorizat SSM/PSI, toate aceste date se păstrează în siguranță.

Detașarea angajaților de la un punct de lucru sau compartiment la altul se face în câțiva pași. Mai precis poți detașa angajatul cu doar 5 click-uri.
Angajatul după ce va intra în aplicație nu trebuie să facă nimic. Acestuia îi va arăta direct locația nouă.

Detașarea angajaților în altă țară?

Nimic mai simplu. Se crează un punct de lucru nou cu adresa și datele din țara unde va fi detașat. Apoi se urmează pașii menționați mai sus, de atribuire.
Astfel se păstrează o legătura mai bună din punct de vedere al SSMului și al PSIului.

De-asemenea managementul SSM – SU/PSI se face mult mai lejer.

Instruirile se pot efectua online, astfel că un șofer ce pleacă mai multe luni din țară, se poate instrui cu adevărat.