fbpx

Pe cine avantajeaza EasySSM?

Specialist SSM-SU/PSI

Dacă ești specialist sau expert în domeniul protecției muncii și/sau inspector protecție civilă, lucrezi la o companie multinaționala, cu siguranță ai foarte multe aspecte pe care nu trebuie să le scapi din vedere. Și mai multe documente sau bucăti de hârtii sau postituri cu lucruri pe care să le faci. De acum poți renunța la ele definitv.

Începător SSM-SU/PSI

Dacă ești inspector începător, EasySSM este soluția să reușești în aceste domenii, pentru că la orice curs de formare se dau foarte puține documente, cu atât mai puține direcții de urmat, aplicația dispune de scadențar, planificare, dosare SSM/SU predefinire, practic este un mecanism care setat, va merge de la sine.

Serviciul extern

Dacă ești serviciu extern, EasySSM este un asistent și un instrument de management eficace. O firmă abilitată care gestionează alte firme din punct de vedere al protecției muncii dar și al situațiilor de urgență își poate dirja mult mai ușor inspectorii către un anumit aspect legislativ, sau către firma care are mai mare nevoie.

Folosind EasySSM îți poți reduce timpul cu nenumărate aspecte legislative cu 30 % sau chiar 40%, astfel vei fi mai relaxat.

Odata completate datele la început, vei ști la fiecare firmă în parte, ce documente au fost întocmite, sau ce actiuni urmează.

Urmează-i exemplul lui Andrei și :

Vei ține sub control toate aspectele legate de securitatea muncii și situații de urgență.

Vei pleca în concediu teama unei amenzi usturătoare.

Vei reduce costurile de birotică și de deplasare.

Te vei concentra pe afacere, nu pe griji.

Timp alocat domeniilor SSM-SU/PSI 110%
Timp pierdut cu managementul SSM-SU/PSI în sistemul clasic 50%
Timp alocat domeniilor SSM-SU/PSI cu aplicația EasySSM 60%